PWO hvordan ser jeres ud.? {{forumTopicSubject}}
Hej folkens, har oprettet den her tråd for at vi kan dele lidt erfaringer med hinanden, med henblik på pre workout.
Hvordan ser jeres pre workout meal/shake/pwo produkt ell. ud.?
mit ser ud som følgende:
35 g. Timereleased proteinpulver.
20g kulhydrat
1 stk banan a ca. 100g på cykelturen ud til centret.
dage hvor jeg er helt i kulkælderen, bruger jeg et N.O produkt, 20 g kulhydrat og min daglige ration af creatin i shaken (creatinen har ikke noget med workouten at gøre på den måde, men der er bare maksimal indtagelsesforhol, grundet den kulhydratrige væske.)
Min shake tager jeg ca en halv time inden max 3 kvarter inden træningspassets start.
Jeg får af dette et super stabilt energiniveau, der holder igennem hele passet og synes personligt det virker bedre end produkter som f.eks. n.o Explode osv.
Hvad med jeres, gode og dårlige erfaringer kunne være interessante.!
På forhånd tak og god dag derude.
aug 2012
Følger: 7 Følgere: 6 Fotoprofiler: 1 Emner: 34 Svar: 280
- Et lille godt råd er, at gøre dit creatinindtag uafhængigt af din proteinshake.
For at få maksimalt ud af din creatin og maksimal optagelse, så opløs det i juice, det har et højt indhold af kulhydrat, som øger optagelsesævnen. Nogle kan slet ikke optage kreatin uden det kommer i forbindelse med en kulhydratholdig væske. Derudover går protein og creatin ikke så godt i spænd sammen, altså på samme tid
maj 2011
Følger: 1 Emner: 22 Svar: 569
Dog varrierer det om det er basmati ris eller brune ris alt efter hvornår min træning begynder. Nogle gange kan der godt ryge en Red bull eller lign. men er ret koffein sensitiv så flyver rundt af det hehe
mar 2009
Følger: 2 Følgere: 1 Fotoprofiler: 1 Emner: 1 Svar: 24
20 min før træning 20g waxy maize, 1 teske bcaa, 5g kreatin, 15g whey protein
Undertræning 20g waxy maize og 1 teske bcaa, 5g kreatin (et god råd bland op med noget saft uden sukker)
Efter træning 20g waxy maize og 15g whey protein
20 min efter 20g havregryn og 20g whey protein
PWO hvordan ser jeres ud.?
Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside