{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}

Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  printer
  • #1   30. jul 2009 Ja, det kan det godt. Du skal bare share din printer på den computer den er tilsluttet. Den computer skal så også være tændt for at computer nr2 kan bruge den.. Normalt har man en printer med netværk for at gøre det lidt nemmere.

  • #2   30. jul 2009 jah ved ik lige om der netværk i den jeg har det er en canon mp510

  • #3   30. jul 2009 Når pc’en er tændt vil andre have mulighed for at printe på den delte printer. Den pc som har en delt printer, vil muligvis blive en lille smule belastet, når andre vælger at udskrive via den delte printer.

    Har du et fungerende netværk, kan du dele din printer med de øvrige som er en del af samme arbejdsgruppe.

    Først skal du indstille dit netværk. Start -> Kontrolpanel -> Netværksforbindelser markere din Netværksforbindelse. I menuen Filer -> Egenskaber skal du sikre dig at Fil- og udskriftsdeling til Microsoft-Netværk er aktiveret.

    Derefter skal du i Kontrolpanel -> Printere og faxenheder vælge den printer, som du vil dele med andre. Hvis du klikker med den højre museknap på printeren, får du mulighed for at vælge Deling. Du skal så i dialogboksen for din printers egenskaber vælge Del denne printer, og derefter angive dens navn. Windows foreslår selv et navn baseret på printerens navn på din computer.


    De pc’er som skal have adgang til en delt printer, skal være medlemmer af samme arbejdsgruppe som den pc, der deler sin printer med andre.

    Det letteste er at du i Stifinder / Denne Computer finder mappen Netværkssteder -> Hele Netværket -> Microsoft Windows-Netværk -> Din arbejdsgruppe - >den pc som har printeren. Marker printerikonet i højre side, og træk derefter printerikonet til mappen Printere og faxenheder på din egen pc.

    Afhængig af din printer skal du derefter installere den medfølgende software på den pc, som nu skal bruge printeren. Nogle printer sender selv de fornødne filer til den computer, og derefter vil printeren være klar til brug.


  • #4   30. jul 2009 mange tak nu virker det dejligt


  • #5   9. aug 2009 Det var da så lidt

Kommentér på:
printer

Annonce