{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
4.795 visninger | Oprettet:

Glen B
Glen B
Tilmeldt:
17. jul 2007
Følger: 1 Emner: 25 Svar: 80

Sende faktura som privat {{forumTopicSubject}}

Hvordan og hvorledes hænger det sammen med det ?? der er nogen der siger man kan sende regninger ud for 50.000 om året uden at betale moms af det.. Er det korrekt?? Og hvordan og hvorledes hænger det sammen med SKAT?? Altså det skal opgives som B-indkomst, og hva så?? Hvor meget betaler man så af det i SKAT og hvornår blir det SKAT trukket?? Håber der er nogen der kan svare på det og gerne med links så jeg kan være sikker..


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Sende faktura som privat
  • #1   20. feb 2013 Du må ikke opkræve moms og kan heller ikke trække det fra, der er heller ikke nogen som helst fradragsmæssige fordele. og alt du køber til din "forretning" er af egen lomme.

    Alt indtægt er løn indtægt som der betales b skat af, denne sats er forskellig alt efter hvor man bor osv. men kan tjekkes på Skat.

    Prøv at være mere specifik i dine planer, så er det lettere at hjælpe.

    Mvh Mik


  • #2   20. feb 2013 Det er rigtigt, at du som privatperson (hobby virksomhed) kan tjene op til (ka ikk det præcise tal) 50.000 kr, uden at skulle oprette dig som firma. Derfor skal og må du heller ikke pålægge beløbet moms, og kan ej heller trække det momsen fra.

    Du kan dog trække udgifter fra, i forbindelse med din hobby virksomhed, således at det du max må tjene, kan blive større.
    Lad os sige, at du har brugt 1000 kr på transport, dette kan så modregnes og trækkes fra.

    Det skal lige siges, at det er en ret besværlig affære at begive sig ud på smiley


  • Simon N
    Simon N Tilmeldt:
    maj 2015

    Følger: 10 Følgere: 9 Svar: 3
    #3   26. maj 2015 For at kan trække momsen fra køb fra, så skal du være momsregistreret - Du kan dog stadig godt sende fakturaer ud, og min helt klare anbefaling er, at bruge en serivce, som f.eks. https://fakturaservice.dk/ eller Dinero. - Der har du mulighed for, at se, hvor meget du skal betale i skat osv.

Kommentér på:
Sende faktura som privat

Annonce