{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
500 visninger | Oprettet:

mr x
mr x
Tilmeldt:
19. mar 2007
Følger: 6 Følgere: 5 Emner: 6 Svar: 262

Bekæmpelse af produktpirateri! {{forumTopicSubject}}

Hvorfor er bekæmpelse af mærke- og produktpirateri så vigtigt?

En producent (især designer) prøver altid at skabe et produkt som rammer tidens nerve. At præsentere det rigtige produkt på det rigtige tidspunkt, er for producenten af eksistentiel betydning.

Dertil skal producenten kunne se kundernes behov og tilfredsstille disse. Kort sagt, at være ”trendy”, er i den nuværende tid den vigtigste egenskab for at kunne være konkurrencedygtig på markedet.

Ikke alle når dette mål. Det koster meget energi, kreativitet og især penge. Ikke altid bliver dette slid og arbejde belønnet.

Det som er særlig svært for en producent, er ingen problem for en plagiator. En plagiator har åbenbart altid denne fingerspidsfølelse for at se strømninger og tendenser på markedet. Det undrer dog ingen. Han skaber ingen trends, men gøre det som han er bedst til, at kopier. Han sparer meget energi og især penge, da han bare kopier andres produkter og ligeledes deres historie bag disse produkter. Risikoen er dog at han tilstræber et liv, hvor han hele tiden skal risikere at myndighederne forfølger ham.

Dette er til alle De ærlige bruger herinde og især Dem som forgiver sig at være ærlig.
I behøver ikke at kommentere dette indlæg. Men der sker en destruktionsproces herinde, som mange nok også har observeret. Nemlig at Baboom mister sin troværdighed, da flere og flere sælger kopier.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Bekæmpelse af produktpirateri!
  • #1   24. mar 2007 ja,muligvis. Men også dyrt når bøden/straffen kommer.

  • #2   24. mar 2007 De stakkels, stakkels producenter ligesom evisu, der nemt kan få 1500 kr. for 1 par bukser..... Ja, de har det slemt og de børnehavebørn der maler bukserne får sgu nok ikke ret meget i løn.
    Ja, ynk skal de have......


  • #3   25. mar 2007 ogg.? syntes sku det er iorden hvis man laver det til sig selv.. snup det pro. du skal bruge og crack det--> færdig.. hvorfor give 1000kr for noget man kan få gratis på 5min?

Kommentér på:
Bekæmpelse af produktpirateri!

Annonce