{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Kvinde Lykke 37

2.344 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen fotoprofil er oprettet og stemt ind. Opret din egen fotoprofil

Lykke W
Kvinde | 52 år | Oprettet: 21. aug 2009


Kvinde Lykke

Alder:
37
Bemærkninger
.Sød, glad og smilende
Jeg er efter egen mening et dejligt og kærligt menneske. Gør i hvert fald alt for at være det, uden at være underdanig. Jeg siger gerne min mening, og står ved dem. Når jeg siger noget kan man roligt regne med at jeg mener det.
Har dog også situationsfornemmelse nok til ikke at sige det på de forkerte tidspunkter, eller til ikke at være ubehøvlet.

Jeg er en fighter, det strækker mig langt for at nå mine mål. Kan efter et ordentligt "slag" miste modet, men har vilje og styrke til at rejse mig igen, og kæmpe videre. Men er ikke større end at jeg tør indrømme når slaget er tabt.

Fritiden bliver brugt sammen med mine drenge, veninder eller en tur på hesteryg. Om sommeren må der gerne komme lidt mere luft under vingerne, og tager gerne til koncerter eller Open Air, med tilhørende drikkevarer.
Nyder en stille aften hjemme med ren råhygge. God mad, rødvin og afslapning med mennesker man holder af.

Man møder mig som regel pæn og velklædt, men tør også godt trække i de gamle klude, og komme ud og få jord under neglene.
Kan være høflig og dannet, men alt efter selskabet kan jeg også have en mund som en anden havnearbejder, og bliver ikke stødt af nogle rappe bemærkninger. Bare man er beredt på at få tilbage af samme skuffe.




Kommentér på:
Kvinde Lykke
Annonce