{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}

Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Idiotisk opførelse i Horsens
  • #2   18. apr 2009 Ja, det er sgu noget værre fis at de kaster alt muligt på vagterne!!!:D


  • #3   18. apr 2009 Tsk. Hvordan kan det være at ballademagerne ALTID føler at de er de uskyldige ofre? I er sgu da for latterlige. Giver det ret til at kaste med romerlys som kan give seriøse brandsår, slå ud efter vagterne med knyttede næver og lave bål på tribunen? Jesus christ...

  • #5   18. apr 2009 Du bliver ved at snakke udenom. Du har ret, at Brøndby's 'fans' ikke er de eneste der laver ballade, men det er den situation vi diskuterer her og nu, og ikke hvad FcK's tilhængere lavede på Brøndby stadion eller i Næstved.

    Hvad giver fansne ret til sådan en opførsel som de lagde for dagen mod Horsens? Helt ærlig, synes du selv det er i orden at kaste med romerlys, stikke efter vagter med elektrikerrør, slå med knyttede næver og kaste lightere, mobiler osv. efter vagterne? Hvad kan vagterne have gjort for at lægge op til dette?
    Du virker så klog indenfor dette område, så kunne godt tænke mig en saglig og relevant grund, og ikke bare 'vagterne er bare nogle svin, de fortjente det'.
    Jeg er selv en del af Brøndby's fankultur, men jeg synes det er til grin som tingene er begyndt at udvikle sig på tribunen. Holdningen til hvordan man går til fodbold i Danmark, er ved at ændres til Sydlandske forhold, og dette er bestemt ikke godt IMO.


  • #6   19. apr 2009 Jeg synes uanset hvad vagterne har sagt, ikke at det klæder dansk fodbold, og i sær ikke en stolt traditionsklub som Brøndby IF, at have den slags fankultur.
    Som jeg så det, var det tilhængerne som startede med at lave bål på tribunen, hvorefter det udviklede sig heftigt da vagterne forsøgte at slukke dette.

    Jeg kan ikke se hvordan vagterne kunne have gjort noget anderledes. Selvfølgelig er det forkert og beklageligt, at en vagt kaster en lighter tilbage mod fansne, men man må tænke på at selvom de er sikkerhedsvagter er de stadig mennesker, og der er sgu grænser for hvad man vil finde sig i af tilsvininger og hvor meget fadøl man vil have i hovedet, før man på et tidspunkt får nok og reagerer i frustration.


  • #7   19. apr 2009 Klart at det er forkert at opføre sig sådan.. Meen for helved altså vagterne burde vide hvad de er oppe i mod.. Og det ved de.. Jeg står selv på et stadion og tro mig.. folk er uddannet til at kunne håndtere sådan nogle mennesker, så det burde ikke ske at vagterne stiller sig op og sviner fansne...

  • #8   19. apr 2009 Jeg har virkelig svært ved at forestille mig, at fansne er så uskyldige som de altid selv gør sig til. Jeg har 100% respekt for vagterne på og omkring stadion, indtil den dag hvor jeg oplever på min egen krop at vagterne er 'magtliderlige bøsserøve' som jeg har hørt folk kalde dem.

    Og jo, jeg står skam selv på Faxe hver kamp. Du ville ikke synes det er repskektløst og fucking nedern, at få tyret 30 fadøl i panden, bare fordi du prøver at gøre hvad du er ansat til?




  • #10   19. apr 2009 Kom dog ind i kampen med noget konstruktivt i stedet for det der bull**** Simon. Du er ikke sej fordi du kan finde ud af at svine en vagt til, mens du har hundredvis af medpsykopater i ryggen.

  • #11   19. apr 2009 Nej jeg kalder ikke brøndbyfans for psykopater. Jeg kalder teenagere som kommer på stadion for at slås og opføre sig som rabiesramte hunde, for psykopater.
    Jeg skammer mig også over at være brøndbyfan, når disse ting udspiller sig blandt det der burde udgøre Brøndby IF's fangruppe.


  • #13   19. apr 2009 Gider du slappe af, og lade være med at svine min person til?
    Du kender mig ikke, så hvad giver dig ret til at dømme mig på den måde?
    Når man som gruppering vil støtte sit hold, gælder det ikke om at opføre sig som idioter der lige er kommet ud fra den lukkede. Det handler om kærlighed til klubben, den fodbold som Brøndby IF står for, opbakning af holdet i medgang og modgang og at skabe en atmosfære som øger holdets intensitet så de kan skabe resultater. Det handler hverken om at kaste romerlys efter vagter fordi man føler sig trådt over tæerne, at ødelægge stadions/s-toge for millionbeløber og at modstanderholdes fans/supporter skal være bange for at tage ind og se fodbold, af fare for at få tyret et romerlys i nakken, eller for at blive tævet efter kampen fordi nogle små uintelligente unge mennesker er for overgearet og ikke kan kende grænsen mellem fanstøtte og idioti.

    Jeg er ude af denne diskution nu. Meningen var at starte en saglig og fornuftig debat omkring den nuværende fodboldkultur, men det er endt i mudderkast og personlige tilsvininger. Vil opfordre andre der har en mening, om at give den til kende så man måske kan debattere sig frem til noget fornuftigt.



  • #15   21. apr 2009 Latterligt de ikke kan opføre sig ordentligt! Jeg har sku været til brøndby kampe siden jeg var 3 år, og dengang beskyttede min far mig sku også over brøndbys tosser. Det er helt til grin.
    Jeg kan dog forstå der sker en slåskamp eller to, mod FCK fans eller noget, men at gøre som i Horsens, det er sku da for lamt .

    Simon: det kan godt være du er til alle kampene, og føler dig højere hævet end os andre af den grund, men derfor skal dig og dine venner sku da ikke ødelægge end fodboldkamp.

    - Jeg foreslå at i mødes nede på brøndby strand efter kampen med dem som i vil slåsse med. - Én mod èn.


  • #16   21. apr 2009 Skal lige siges jeg altid har støttet BIF.

  • #17   21. apr 2009 Du er da for irriterende at høre på Simon. Tjek min profil, og husk hvordan jeg ser ud. Hvis du mener hvad du siger, så se om du kan finde mig på Faxe på søndag, og så kom over og kald mig en wanker.

Kommentér på:
Idiotisk opførelse i Horsens

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce