• Kost & Træning •

• Kost & Træning •

Medlemmer: 287
Forside Forum Medlemmer Annoncer Fotoprofiler
1.303 visninger | Oprettet:  FølgFølg ikke 8 Svar

Afvejning af mad. Før eller efter??? Afvejning af mad. Før eller efter???

Er kommet i en underlig diskussion om hvor vidt man skal afveje sin mad før tilberedning, eller efter tilberedning. Der er jo eksempelvis stor forskel på 100 gram pasta eller ris før tilberedning og efter.

Håber der er en der kan give mig det rigtige svar. Personligt har jeg altid vejet af efter tilberedning, da det jo trods alt er den mængde man indtager. smiley

Tak for hjælpen. smiley


Handyhand

Få billig hjælp fra private

Beskriv din opgave og modtag gratis bud fra lokale med Handyhand.

Seneste udførte opgaver

  • Reparation af vaskemaskine 1.200 kr.
  • Blikkenslager 2.200 kr.
  • Montering af opvaskemaskine 960 kr.
  • Udskift vandhane 700 kr.
  • lave gyngestativ 700 kr.
  • Opsætning af spejl,vægreol og knagerække 1.096 kr.

Opret en opgave

Kommentarer på:  Afvejning af mad. Før eller efter???
  • #1   13. mar 2013 Før ville være mit bud.

    Pasta og ris, nærings indeks er i hvertfaldet " lavet " der til.


  • #2   13. mar 2013 Det også det jeg er noget frem til, men tak for svaret. smiley

  • #3   14. mar 2013 Det må afhænge af flere ting.

    Kød feks, er der jo stort svind på når det steges. Men det korte og lange er at jeg aldrig har, og aldrig kommer til at veje min mad. På fedt holdigt kød, gør det dog en mærkbar betydning at det er tilbredt da fedtprocenten falder


  • #4   14. mar 2013 Det også det jeg tænker. Eksempelvis stiger pasta meget i vægt under tilberædning, mens kød somregel svinder grundet væske og fedtsvind som du nævner.

    Det gør jeg normalt heller ikke, men jeg har en masse jeg skal have indhentet grundet en længerevarende skade, og prøver derfor at eksperimentere lidt med fast kostplan g afvejning af mad i en pæriode. Blandt andet for at få mere erfaring og måske blive lidt klogere på mængder sådan på øjemål til efterfølgende at kunne være bedre til at vide hvad jeg indtager i runde tal. smiley


  • #5   14. mar 2013 Men hvis du har noget du skal have indhentet, er det jo netop ikke tiden til at bekymre sig om kalorier (-:

  • #6   15. mar 2013 Korrekt. Men det er første år i mit liv, hvor jeg har mulighed for at opleve en sommer med en fedtprocent på under 25, siden jeg var 13 år gammel næsten, så der er lidt flere ting i det kan man sige. Vil gerne prøve at kunne smide trøjen uden at være ved at brække mig af skam hehe. smiley

  • #7   15. mar 2013 I see (-:

  • #8   15. mar 2013 Så det lige for at prøve at køre lean bulk så vidt muligt over sommeren, for (teoretisk) stadig at have mulighed for at tage lidt masse på uden at smide ekstra fedt på. smiley

Kommentér på:
Afvejning af mad. Før eller efter???

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce