1.303 visninger
|
Oprettet:
FølgFølg ikke
8 Svar
Afvejning af mad. Før eller efter??? Afvejning af mad. Før eller efter???
Er kommet i en underlig diskussion om hvor vidt man skal afveje sin mad før tilberedning, eller efter tilberedning. Der er jo eksempelvis stor forskel på 100 gram pasta eller ris før tilberedning og efter.
Håber der er en der kan give mig det rigtige svar. Personligt har jeg altid vejet af efter tilberedning, da det jo trods alt er den mængde man indtager.
Tak for hjælpen.
0 synes godt om
maj 2011
Følger: 1 Emner: 22 Svar: 569
Pasta og ris, nærings indeks er i hvertfaldet " lavet " der til.
aug 2012
Følger: 7 Følgere: 6 Fotoprofiler: 1 Emner: 34 Svar: 280
mar 2007
Følger: 26 Følgere: 26 Emner: 10 Svar: 2.588
Kød feks, er der jo stort svind på når det steges. Men det korte og lange er at jeg aldrig har, og aldrig kommer til at veje min mad. På fedt holdigt kød, gør det dog en mærkbar betydning at det er tilbredt da fedtprocenten falder
aug 2012
Følger: 7 Følgere: 6 Fotoprofiler: 1 Emner: 34 Svar: 280
Det gør jeg normalt heller ikke, men jeg har en masse jeg skal have indhentet grundet en længerevarende skade, og prøver derfor at eksperimentere lidt med fast kostplan g afvejning af mad i en pæriode. Blandt andet for at få mere erfaring og måske blive lidt klogere på mængder sådan på øjemål til efterfølgende at kunne være bedre til at vide hvad jeg indtager i runde tal.
mar 2007
Følger: 26 Følgere: 26 Emner: 10 Svar: 2.588
aug 2012
Følger: 7 Følgere: 6 Fotoprofiler: 1 Emner: 34 Svar: 280
mar 2007
Følger: 26 Følgere: 26 Emner: 10 Svar: 2.588
aug 2012
Følger: 7 Følgere: 6 Fotoprofiler: 1 Emner: 34 Svar: 280
Afvejning af mad. Før eller efter???
Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside