{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
676 visninger | Oprettet:

God opskrift. {{forumTopicSubject}}

<b>1 dyrekølle (fra rådyr, dåkalv eller anden lille hjorteart).
50 g. kalkunbacon.
½ l. bouillon.
Persille.
½ l. fløde.
Salt.
Peber.

Sauce:
Mel.
½ l. fløde.
1 - 2 spsk. ribsgelé.
Kulør.
Salt.
Peber.

1: Køllen pudses af. Skær evt. senen over ved knæledet, så køllen kan være i gryden. Kalkunbaconen skæres i mindre stykker. Med en kniv stikkes der huller i køllen, som fyldes med stykker af baconen.
2: Køllen brunes godt af i en stegegryde, sammen med afpudset fra køllen, og stykker af kalkunbaconen. Persille lægges i gryden, og bouillon hældes over. Det får lige lov til at koge op, før gryden sættes i ovnen ved 200 grader i ca. 2 timer uden låg. Køllen vendes ca. hver halve time.
3: Efter første halve time tilsættes fløden.
4: Køllen tages op, og får lov til at hvile en 10 - 20 minutter, inden den skæres i skiver.

Sauce: Evt. ben, bacon og persille fiskes op, og mel drysses over. Det står lidt, så det suges op af fedtet. Piskefløden tilsættes, og saucen koges op og farves med kulør. Tilsæt ribsgeléen. Saucen sigtes og smages til med salt og peber.

Serveres med kogte kartofler, evt. smørvendte kartofler, ribsgelé og evt. en waldorfsalat.

Tips: Har du ikke en gryde som kan gå i ovnen, kan du i stedet bruge bradepanden.</b>


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  God opskrift.
  • #1   25. okt 2009 Ja det lyder lækkert:) Min fætter laver noget lign. somme tider.. Det er hals og ryk, fra dådyr, krondyr og rådyr at der bliver skåret ud i mindre stykker. Og så i en gryde med flødesovs, baconstykker, løg osv.. Det også rigtigt lækkert..

Kommentér på:
God opskrift.

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce